Amenajarea de noi terenuri de sport

Și anul acesta, Primăria Timișoara continuă amenajarea de terenuri de sport cu suprafață sintetică, a anunțat viceprimarul Adrian Orza. 

Au fost finalizate procedurile de achiziție publică pentru trei terenuri de sport, cele de la Grupul Școlar Alimentar (str. Bogdăneștilor), de la Școala Generală nr. 15 (str. Chișodei) și de la Grupul Școlar E. Ungureanu (Piața Huniade), urmând ca în scurt timp să înceapă lucrările propriu-zise. Se vor executa reparații la terenurile de sport, se vor amenaja cu suprafață sintetică și vor fi amplasate nocturne. Este vorba despre terenuri de sport multifuncționale, pe care elevii vor putea juca mini fotbal, handbal, volei, baschet.
De asemenea, au fost finalizate documentațiile tehnice și urmează demararea procedurii de achiziție pentru aceleași tipuri de lucrări pentru terenurile de sport de la Grupul Școlar Electrotimiș, Școala Generală nr. 6 și Școala Generală nr. 16.
În momentul de față, se lucrează la documentații pentru reamenajarea terenului de sport de pe strada Pestalozzi și a celui din Complexul Studențesc, de lângă Căminul 4.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423372