Reconfigurarea Zonei Stadion

În această perioadă, Primăria Municipiului Timișoara a desfășurat ample lucrări de modernizare în zona Stadionului Dan Păltinișanu, lucrări finalizate în ajunul Cupei României.

Au fost amenajate 125 de locuri de parcare, alei pietonale și spațiile verzi deteriorate în urma lucrărilor la rețele efectuate în această zonă.
De asemenea, pentru siguranța traficului s-au executat marcaje rutiere orizontale și verticale și s-au amplasat limitatoare de viteză, întreaga zonă fiind reconfigurată din punctul de vedere al circulației rutiere.
Acolo unde condițiile tehnice o permit, și anume în jurul stadionului, s-au amenajat piste de biciclete, role și skate-uri.

La finalizarea lucrărilor, pentru descărcarea traficului de pe străzile Cluj, Arieș și Eroilor se realizează accesul auto între strada Diaconu Coressi, respectiv strada Neagoiu cu b-dul Liviu Rebreanu, pe lângă stadion.

Lucrările vor continua și în perioada următoare.

Pentru iubitorii fotbalului

Până la meciul de Cupa României, Poli - Rapid, în fața intrării la stadion de la vestiare a fost imprimat în asfalt blazonul Politehnicii, lucrare realizată cu vopsele pe bază de rășini colorate. De asemenea, la intrarea de la tribuna oficială au fost amplasate cinci catarge pe care sunt ridicate steaguri cu blazonul echipei Poli, al Timișoarei, steagul României și cel al Uniunii Europene.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13399647