Regulament de mediu

A fost prezentat de către viceprimarul Adrian Orza un nou document, elaborat de Direcția de Mediu a Primăriei Municipiului Timișoara, care este de fapt un set de măsuri menit să pună în practică strategia de protecție a mediului la nivelul municipiului, strategie intitulată "Timișoara Ecologică”.

Noul document se numește Regulament privind factorii de mediu din zona metropolitană și va fi supus dezbaterii publice, astfel încât cetățenii Timișoarei să își poată exprima punctele de vedere referitoare la măsurile preconizate de municipalitate. Prevederile Regulamentului conțin diferite reglementări prin care va fi mai bine protejat mediul, precum și propuneri de sancțiuni pentru anumite fapte. Se mizează ca prin aplicarea de noi măsuri  să se descurajeze realizarea de deponee ilegale de gunoi.

De asemenea, se preconizează unele limitări referitoare la numărul animalelor deținute, precum și norme care să reglementeze deținerea de animale. Astfel, un paragraf stipulează că pot fi deținute maxim două animale de companie (câini, pisici) cu acordul tuturor locatarilor limitrofi și a asociației de proprietari (jumătate plus unu reprezentând majoritatea). Măsurile vizate au ca menire crearea unui ambient mai curat.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397608