Actiuni de colectare a deseurilor vegetale
Pentru înlăturarea deșeurilor vegetale (frunze, crengi etc.) specifice acestei perioade și pentru asigurarea unui ambient plăcut în municipiul nostru, Primăria Municipiului Timișoara a organizat în ultima perioadă acțiuni de colectare a acestor deșeuri.

Această acțiune constituie ultima etapă din cadrul curățeniei de toamna 2003. Perioada de desfășurare a fost 10-31 noiembrie 2003, acțiunea cuprinzând majoritatea cartierelor din Timișoara.
Cantitatea de deșeuri vegetale colectate a fost de 570 metri cubi, valoarea totală a acestor lucrări fiind de 200 milioane lei.

Reamintim că anual se folosesc 50 de miliarde de lei pentru salubrizarea orașului. Păstrând curățenia, economisim bani cu care putem repara școli, spitale sau drumuri.
 

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13863510