Dezbatere publică
În conformitate cu prevederile Legii nr. 92/2007 a serviciilor de transport public local, Autoritatea de Autorizare din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, convoacă în data de 02.12.2011, ora 11,00,  asociațiile reprezentative profesionale și patronale ale operatorilor de transport rutier și ale transportatorilor autorizați, precum și a organizațiile sindicale teritoriale din domeniu în vederea consultării cu privire la propunerea de Regulament pentru serviciile de transport public local de persoane prin curse regulate speciale.

Membrii asociațiilor reprezentative profesionale și patronale ale operatorilor de transport rutier și ale transportatorilor autorizați, precum și a organizațiilor sindicale teritoriale din domeniu au obligația de a prezenta dovada reprezentativității, precum și o delegație din partea asociației/sindicatului.

Ședința va avea loc la Primăria Municipiului Timișoara - la Sala Consiliului Local al Municipiului Timișoara, Bv. C.D. Loga, nr. 1.
 
Biroul Relații Publice

Regulament
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397548