Ședință tehnică pentru pregătirea acțiunilor de deszăpezire
După ce în urmă cu câteva zile au fost prezentate în mod public utilajele cu care se va asigura deszăpezirea, astăzi, 8 decembrie 2011, viceprimarul Adrian Orza a convocat comandamentul de iarnă constituit la nivelul municipalității.

La întâlnire au participat Retim, SDM, ADP, Poliția Locală, Direcția de Mediu, Compartamentul Situații de Urgență.
La întâlnire s-au stabilit responsabilități clare pentru fiecare societate referitoare la perimetrul pe care îl au de gestionat (străzi, parcări, stații RATT). Dispeceratul central va fi asigurat de Poliția Locală, în regim non-stop. Retim și SDM au deja funcționale de luni dispeceratele 24 de ore din 24. Pe lângă dispecerate funcționează și un număr de oameni și utilaje, pregatite 24 de ore din 24 să intervină în regim de maximă urgență.

I-am atenționat pe toți cei prezenți în cel mai serios mod cu putință, să ia în serios această acțiune, pentru că mijloacele tehnice există și scuza cu lipsa echipamentelor, a mașinilor sau a materialului ce trebuie folosit nu mai există. Acum, depinde numai de modul în care se vor organiza și de promptitudinea cu care vor interveni. Am să verific personal modul în care își vor duce la îndeplinire sarcinile și nu mă voi sfii să aplicatât angajaților primăriei cât și societăților implicate sancțiuni și amenzi fără milă”, a declarat viceprimarul Adrian Orza la sfârșitul întâlnirii.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397284