Conferință de presă privind Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara
Invitație participare conferință de presă
în cadrul proiectului "Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană"
 
Primăria Municipiului Timișoara are plăcerea de a vă invita la conferința de presă pentru informare  în legătură cu stadiul actual de implementare a proiectului "Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană" proiect care se derulează în perioada noiembrie 2010 – decembrie 2013. Subiectele ce urmează a fi abordate sunt situația procedurilor de achiziții publice și a lucrărilor și prezentarea detaliată a proiectului și a etapelor ce urmează a fi parcurse până la finalizarea implementării.
 
Conferința de presă va avea loc în data de 13 decembrie, începând cu ora 11.00, la sediul Primăriei, sala Cabinet Primar – Sala de Ședințe.
 
La eveniment vor lua parte Primarul Municipiul Timișoara Gheorghe Ciuhandu, Viceprimarul Sorin Grindeanu-coordonator proiect și membrii ai Unității de Management al Proiectului și ai Unității de Implementare a Proiectului.
 
Proiectul își propuneîmbunătățirea calității vieții în municipiul Timișoara, reflectată în calitatea factorilor de mediu și starea de sănătate a populației, ca urmare a investițiilor în infrastructură, impuse de politica de coeziune economico-socială a Uniunii Europene.
 
Proiectul va permite scăderea concentrațiilor emisiilor de SO2, NOx, care în prezent depășesc limitele maxime admise și va îmbunătăți eficiența energetică a sistemului de încălzire, deoarece proiectul prevede și investiții în reabilitarea rețelelor. Lucrările majore sunt: retehnologizarea a două cazane de apă fierbinte (CAF2 și CAF4) din CET Centru, retehnologizarea a trei cazane de abur CA1, CA2, CA3 din CET Sud, instalație nouă de desulfurare în CET Sud, retehnologizarea pompelor de transport din CET Centru și CET Sud.
 
Proiectul "Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană" este co-finanțat din Fondul de coeziune, prin Programul Operațional Sectorial Mediu, Axa prioritară 3, Sector termoficare.
 
Pentru mai multe informații despre proiect, vă rugăm să accesați www.termoficaretm.ro  
 
MANAGER PROIECT,
ING. ZUBAȘCU IOAN

comunicat
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13400005