Comandament de iarnă
Astăzi, 15 februarie 2012 la comandamentul de iarnă al Primăriei Municipiului Timișoara convocat de primarul Gheorghe Ciuhandu s-a luat în discuție două subiecte: evacuarea zăpezii și pericolul de inundații de săptămâna viitoare.

După ce în cursul nopții trecute s-a intervenit pe b-dul Dragalina, iar locatarii au fost receptivi la acțiune și și-au mutat mașinile pentru ca din parcări să fie evacuată zăpada, s-a stabilit ca pe perioada nopții să se intervină pe marile bulevarde și facem apel la cei care au mașnile parcate să le mute, după următorul grafic:
  • Noaptea de 15/16 februarie, b-dul Take Ionescu de la intersecția cu str. Kogălniceanu (pe partea dreaptă) – intervine RETIM și ADP. Circulația va fi restricționată.
  • Noaptea de 16/17 februarie, b-dul Take Ionescu (pe partea stângă) – intervine RETIM și ADP. Circulația va fi restricționată.
  • Noaptea de 17/18 februarie, Calea Martirilor de la intersecția cu Liviu Rebreanu, pe partea dreaptă – intervine SDM și ADP. Circulația va fi restricționată.
  • Noaptea de 18/19 februarie, Calea Martirilor, pe partea stângă – intervine SDM și ADP. Circulația va fi restricționată.
În paralel, se intervine și pe timp de zi și pe timp de noapte pe strazile din anexă. Pe aceste străzi se restricționează circulația, doar dacă este nevoie și pentru perioade foarte scurte de timp care variază între jumătate de oră și o oră.

Acolo unde este loc, zăpada se strânge lângă rigolele de scurgere pentru a putea fi preluată de sistemul de canalizare în momentul topirii. În zonele unde nu este loc de depozitare, zăpada se încarcă și se transportă pe str. Ovidiu Balea, Pădurea Verde, lângă stadion.

În urma avertizărilor meteo primite care indică faptul că începând cu ziua de marți până la sfârșitul săptămânii viitoare va ploua, s-a solicitat societăților consiliului local să facă stocuri de nisip și saci. De asemenea, SC Aquatim va fi pregătită și cu mașnile de intervenție în caz de zone inundate în Timișoara.
 
Biroul Relații Publice
 
Anexă
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344269