Reamenajarea scuarului din Piața Romanilor
Edilitar Strategia Primăriei Timișoara - referitoare la dezvoltarea și amenajarea spațiilor verzi în municipiu, impune acordarea unei deosebite atenții amenajării spațiilor verzi existente, îmbunătățirii aspectului acestora, precum și stimularea petrecerii în aer liber a timpului atât de către segmentul tânăr al populației cât și de persoanele adulte și de vârsta a treia.

În urma finalizării lucrărilor de reabilitare a Bulevardului 3 August 1919, Primăria Timișoara a demarat lucrările de reamenajare a scuarului din Piața Romanilor.

Prima fază a reamenajării a constat în plantarea unui număr de: 12 Thuja orientalis, 23 Lonicera xilosteum, 2 Betula verucossa, 6 Cercis siliquastrum, 18 Pyracantha coccinea, 18 trandafiri, 1400 bucăți gard viu și 2 bucăți Syringa vulgari. Lucrările în valoare de aproximativ 80.000.000 lei s-au efectuat cu ajutorul S.C. Bindalim S.R.L.

În primăvara anului 2005 lucrările de reamenajare a scuarului din Piața Romanilor vor continua cu: refacerea aleii principale, a aleilor laterale, montarea gardului de protecție din fier forjat, amenajarea alveolelor pentru arborii din aliniament și completarea aliniamentelor cu un număr de 27 bucăți de Paulownia imperialis.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423458