Lucrări de întreținere a drumurilor
Edilitar Pe perioada de iarnă

Datorită fenomenelor meteorologice intense din perioada de iarnă (ploi, ninsori, îngheț, dezgheț) starea drumurilor suferă un proces de degradare mult mai accentuat în acest interval de timp.

Din acest motiv este necesar a se interveni pentru întreținerea drumurilor prin plombări. Materialul care se poate utiliza în această perioadă pentru întreținerea drumurilor este mixtura asfaltică stocabilă (la rece). Dezavantajul pe care-l constituie aceste lucrări de reparații este că au un caracter provizoriu, iar materialul folosit este mai scump.

Lucrările de întreținere cu mixtura stocabilă se execută cu prioritate pe principalele artere de circulație, traseele mijloacelor de transport în comun și arterele de legătură.

Au fost executate lucrări pe următoarele străzi: Calea Buziașului, str. Lidia, str. Ialomița, str. Spitalul Nou, str. Demetriade, Calea Dorobanților, str. Liege, Calea Martirilor, b-dul Rebreanu, Calea Aradului, Calea Torontalului, b-dul Take Ionescu, b-dul C.D. Loga, Splaiul Vladimirescu, str. Gării, str. Pop de Băsești, b-dul I. Maniu, str. Drubeta, str. Pestalozzi, str. Ștefan cel Mare, str. Mătăsarilor, str.Borzești.

Lucrările de întreținere cu mixtură stocabilă vor continua și în următoarea perioadă până în momentul când se va putea utiliza mixtura asfaltică la cald.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656768