Modificarea a două linii de transport în comun
În urma numeroaselor solicitări din partea cetățenilor, Primăria a decis modificarea a două linii de transport în comun pentru asigurarea preluării cetățenilor din cartierul Steaua.

Cetățenii, până în prezent, parcurgeau distanțe mari până la un mijloc de transport în comun și pentru asigurarea transportului până la centrul comercial Selgros. Cele două linii de transport modificate funcționează din data de 10.03.2005 astfel:

- linia 43 nu se mai întoarce la Pod C. Șagului, urmând a circula în continuare pe str. Ceferiștilor - str. Izlaz - str. Bujorilor - Piața Veteranilor cu stații pe str. Izlaz nr.97 și str. Bujorilor nr.57.

- linia Expres 1 s-a prelungit de la Institutul Agronomic până la complexul comercial Selgros, păstrându-și stațiile de pe traseu.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13846686