S-a finalizat modernizarea străzii Anul 1848
Primăria Municipiului Timișoara are în derulare mai multe lucrări de investiții pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere din oraș, în diferite stadii de execuție.

În prezent, a fost finalizată reabilitarea încă unei străzi, Anul 1848.Situată în partea sudică a municipiului, în cartierul Fratelia, aceasta face legătura între străzile Musicescu și Dimineții. Are o lungime de 490 m și este traversată de strada Aluniș, care o împarte în două sectoare aproximativ egale. De mai mulți ani, locuitorii așteptau modernizarea acestei străzi, la care acum s-au terminat lucrările, acest lucru arătând că noi dăm importanță și străzilor periferice, aflate în cartiere de la marginea orașului. Au fost realizate: reabilitarea carosabilului, refacerea trotuarelor, construirea platformelor de acces din carosabil spre proprietăți. Au fost amenajate și zonele verzi existente pe spațiile disponibile și au fost realizate alveole pentru plantarea arborilor.

Valoarea totală a lucrărilor a fost de 823.547 lei. Executantul lucrării a fost: SC SUPERCONSTRUCT SRL, desemnat prin licitație. În timpul execuției lucrărilor au fost întâmpinate probleme cu privire la rețelele edilitare existente, acestea fiind realizate prea sus și fiind necesară coborârea lor sub fundația drumului.
    

Nicolae Robu,
Primarul Timișoarei


foto 1
foto 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13863528