A fost construit un pod nou la Uzina de Apă
A fost finalizată o nouă investiție în infrastructura rutieră a orașului, într-unul dintre cartierele de la marginea orașului. Astfel, a fost terminată reconstrucția podului de la Uzina de Apă. Au fost realizate demolarea vechiului pod și construirea unui pod cu totul nou, cu structură din dale de beton cu grinzi metalice înglobate, parte carosabilă și trotuar.

Lungimea podului este de 16,84 m, gabaritul său este de 10,74 m, cu două benzi de circulație, o bandă de ghidare, o zonă de siguranță și un trotuar. A fost concepută și o structură rutieră nouă a părții carosabile și a racordului cu vechiul sector de stradă pentru a permite accesul la proprietate, au fost montate rigole și receptori, a fost montat parapetul podului, au fost montate indicatoare de semnalizare și executate marcajele. Rezistența podului este proiectată la o capacitate de până la 80 de tone.

Valoarea lucrării a fost de 1.408.773,46 (TVA inclus). Constructor : S.C. CCCF Drumuri și Poduri Timișoara S.R.L.Durata lucrării: 10 luni (cu sistare în perioada de iarnă) și termen de finalizare în luna septembrie 2013.

Lângă noul pod va fi realizat și un teren de baschet.

    
Nicolae Robu,
Primarul Timișoarei


pod 1
pod 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423427