Prinderea câinilor fără stăpân
Viceprimar Dorel Borza: Ne confruntăm cu o înmulțire a câinilor vagabonzi pe raza orașului Timișoara.

Primăria Municipiului Timișoara desfășoară și în acest an activitatea de “Management a populației canine” în Timișoara. În acest sens, în urma procedurilor legale de licitație publică, au fost încheiate contracte pentru prestarea acestor servicii atât în partea de sud cât și în cea de nord a orașului, între instituția noastră și SC Danyflor SRL.

De la începutul anului până în prezent au fost prinși și transportați în adăpostul acestei societăți un număr de 546 de câini fără stăpân.

În luna ianuarie a fost achiziționată o armă performantă cu tranchilizante pentru câinii agresivi, care nu pot fi prinși prin metodele tradiționale. Arma este de fapt un dispozitiv de lansare cu seringă de uz veterinar cu substanță tranchilizantă, propulsia fiind făcută dintr-o butelie specială cu aer comprimat.

SC Danyflor SRL acționează în prezent pe raza întregului municipiu cu un număr de patru echipaje mobile, fiecare echipaj fiind format din: un mijloc de transport special amenajat, un șofer și trei persoane, coordonate de un medic veterinar.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423485