O nouă rețea de canalizare în Ghiroda Nouă
Primăria Municipiului Timișoara a solicitat în anul 2003 întocmirea unui studiu de fezabilitate privind extinderea rețelei de canalizare în cartierul Ghiroda Nouă, studiu aprobat în ședința Consiliului Local din octombrie 2003.

În prezent în acest cartier nu există rețea de canalizare menajeră, existând astfel pericolul producerii de inundații în cazul unor ploi torențiale.

Realizarea sistemului major de canalizare pentru cartierul Ghiroda Nouă constă în reparația și consolidarea stației de pompare existente, extinderea rețelelor de canalizare pe străzile din cartier, cât și realizarea unei noi conducte de refulare. Lungimea rețelelor de canalizare va fi de peste 2.300 m, iar a conductei de refulare de 400 ml.

Prin această investiție se vor crea condiții tehnice pentru preluarea ulterioară la sistemul de canalizare al municipiului a tuturor proprietăților din cartierul Ghiroda Nouă.

În semestrul I al acestui an, după obținerea autorizației de construire, se va organiza o licitație deschisă pentru adjudecarea constructorului. Lucrările vor începe în semestrul II al acestui an urmând să fie finalizate în cursul anului 2005.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423456