Restricționarea traficului rutier pe str. Ștefan cel Mare
Echipa de implementare a proiectului ”Reabilitare linie de tramvai și modernizare trame stradale pe str. Ștefan cel Mare în Municipiul Timișoara – Traseu 1 -  Trosonul cuprins între Șt. O. Iosif și intersecția cu str. 1 Decembrie” anunță că,începând cu noaptea de 28 spre 29.04.2014, se va restricționa și traficul rutier pe str. Ștefan cel Mare, pe tronsonul cuprins între str. Șt. O. Iosif și str. 1 Decembrie.
 
Astfel, se închid următoarele relații:
-       Str. Șt. O. Iosif cu str. Gloriei;
-       Str. Ștefan cel Mare cu str. Gloriei
-       Str. Ștefan cel Mare cu str. Eroilor de la Tisa
 
Se menține relația str. Șt. O. Iosif – str. Ștefan cel Mare pe o bandă de circulație pe sens.
 
Intersecțiile str. Asachi cu str. Ștefan cel Mare , str. Cronicar I. Neculce cu str. Ștefan cel Mare, str. Cermena cu str. Ștefan cel Mare se pot realiza numai cu relația de dreapta.
 
În vederea evitării blocajelor în trafic recomandăm participanților la trafic următoarele trasee alternative:
 
Relația N-V  - se va putea realiza pe următorul traseu: de la intersecția str. Pestalozzi cu str. Ștefan cel Mare  pe str. Iepurelui – str. Șt. O. Iosif - str. Ștefan cel Mare (pe o bandă de circulație până la intersecția cu str. 1 Decembrie) – Calea Stan Vidrighin).
Relația S-N– se va putea realiza pe următorul traseu: Calea Stan Vidrighin – str. Ștefan cel Mare( pe o bandă de circulație, între str. 1 Decembrie și str. Șt. O. Iosif) – str. Șt. O. Iosif.
 
Pentru asigurarea fluenței traficului pe str. Eroilor de la Tisa, pe tronsonul curpins între Al. F.C. Ripensia – str. Cluj, se va institui sens unic în direcția  Al. F.C. Ripensia – str. Cluj.
 
De menționat că, bd. Eroilor de la Tisa rămâne dublu sens pe tronsonul cuprins între str. Guttenberg – Al. F.C. Ripensia.
 
Relația V-E  - se va putea realiza pe următorul traseu: str. Victor Babeș - str. Cluj – str. Surorile Mart. Caceu – str. Podeanu – Calea Stan Vidrighin.
Relația E-V  -se va putea realiza pe traseele:
  •   Varianta 1 –Calea Stan Vidrighin – str. Podeanu – AL. F.C. Ripensia – Bd. Eroilor de la Tisa – str. Victor Babeș
  •   Varianta 2 – Calea Stan Vidrighin - str. Podeanu – str. Cerna – str. Guttenberg – bd. Eroilor de la Tisa – str. Victor Babeș
Reamintim timișorenilor că întreruperea circulației tramvaielor pe tronsonul dintre Piața Traian și Piața Banatul se va face începând cu data de 28 aprilie.
 
Acesta este un proiect finanțat din fonduri europene, având o valoare totală de 24.695.616,44 lei (T.V.A. inclus), din care asistența nerambursabilă din partea Uniunii Europene este de 19.817.178,84 lei.
 
La finalizarea sa va fi reabilitată linia de tramvai prin înlocuirea integrală a infrastructurii și suprastructurii acesteia, se va reconfigura strada prin amenajarea carosabilului (4 benzi de circulație – câte 2 pe sens), a trotuarelor, a pistelor de cicliști și a spațiilor verzi și se vor reglementa rețelele stradale (alimentare cu apă, canalizare, rețele termice, iluminat public).
 
 
Directia Tehnica

atașament
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423432