Încă două străzi au fost reabilitate
Primăria Municipiului Timișoara are în atenție promovarea de programe privind dezvoltarea și întreținerea tramei stradale a municipiului, în vederea sporirii confortului cetățenilor și asigurării siguranței circulației auto și pietonale.

Astfel, în cadrul lucrărilor de întreținere și reparații străzi au fost realizate lucrări pe Str. Verde și str. Petre Olariu, de S.C. Sylc Con Trans. Lucrările au cuprins așternerea de covoare asfaltice pe partea carosabilă, pe o suprafață totală de 3.489 mp, echivalentul unei străzi convenționale cu o lungime de 498 de ml și 7 m lățime. S-au înlocuit bordurile de delimitare a carosabilului de trotuare, amenajându-se locuri de trecere pentru persoane cu dizabilități sau cărucioare, realizându-se marcajul rutier în scopul asigurării siguranței circulației rutiere și delimitării a 60 de locuri de parcare.

Valoarea lucrărilor realizate este de 381.463,98 (TVA inclus) lei.

De asemenea, a fost reabilitată și str. Geneva pe o lungime de 490 ml. Lucrările au vizat așternerea unui covor asfaltic pe o suprafață de 3.430 mp.

Valoarea lucrărilor realizate este de aprox. 250.000 (TVA inclus) lei.

Executantul lucrării: S.C. Superconstruct.
 
 
Primar,
Nicolae Robu


foto 1, foto 2, foto 3
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344424