Locuințe prin programul ANL
În 2003, la nivelul serviciului s-au înregistrat și centralizat 511 solicitări pentru înscrierea pe listele de priorități în vederea atribuirii unei locuințe construită prin A.N.L. destinată închirierii, în blocurile B1 și B2 din str. Miloia, construite în cadrul acestui program.

Până la finele lunii ianuarie 2004 s-au mai înregistrat 409 cereri în acest sens, solicitanții urmând a fi înscriși pe listele de priorități pentru anul 2004. Precizăm că situația primilor 120 de solicitanți a fost soluționată prin atribuirea unei locuințe în blocul B2, respectiv B1 sc.A și B din str. Miloia. Astfel, pentru anul 2004 vor fi analizate 800 de cereri, persoanele îndreptățite urmând a fi înscrise pe listele de priorități.

Menționăm că urmarerea apariției Hotărârii de Guvern nr.60 publicată în Monitorul Oficial al României nr.111/05.02.2004, care impune criterii - cadru pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor pentru tineri, destinate închirierii, în luna martie 2004 se va promova o nouă Hotărâre de Consiliul Local, în vederea modificării Hotărârii de Consiliu Local nr.249/11.11.2003 prin introducerea unui nou criteriu și anume “locul de muncă”. Vom publica în următorul număr această hotărâre de Consiliul Local.

Listele de priorități întocmite se prezintă spre aprobare Consiliului Local al Municipiului Timișoara.

Pentru anul 2004 listele de priorități vor fi prezentate spre aprobare Consiliului Local în luna martie, iar după aceasta vor fi prezentate Comisiei de repartizare a locuințelor în vederea rezolvării cazurilor în funcție de disponibilitățile care intervin în timp și cu respectarea ordinii de prioritate. Repartizarea locuințelor construite prin ANL va fi făcută în ordinea de prioritate de către Consiliul Local, prin hotărâre.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662427