S-a reluat funcționarea Stației de Mixtura Asfaltică
Datorită condițiilor atmosferice favorabile, începând cu data de 9 martie 2004, s-a reluat funcționarea Stației de Mixtură Asfaltică. Datorită acestui fapt, Primăria Municipiului Timișoara a început programul pe acest an al lucrărilor de întreținere și reparații ale străzilor cu mixtură asfaltică executată la cald.

In prima fază aceste lucrări vor viza  în special arterele majore ale Timișoarei, cu trafic mai intens și care includ principalele trasee ale mijloacelor de transport în comun și anume: Calea Șagului, Calea Aradului, Calea Torontalului, Calea Lipovei, Str. O. Balea - Closca - Ghe. Lazar, Str. Simion Barnuțiu, Calea Buziașului, Str. Brâncoveanu, Bd. L. Rebreanu, Calea Martirilor, Str. Dorobanților, Str. St. O. Iosif - Baba Dochia, Bd. Take Ionescu, Str. Oituz, Str. Drubeta - Independentei.

Utilizarea mixturii asfaltice pentru lucrările de reparații ale drumurilor are o serie de avantaje: preț mai scăzut, calitate mai bună, durata de exploatare mai mare.

In funcție de programul stabilit aceste lucrări se vor extinde în următoarea perioadă și pe străzile secundare ale municipiului nostru.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13850278