Spații pentru construcții de locuințe
Pe fondul numărului mare de solicitări înregistrate la Primăria Timișoara, privind atribuirea de locuințe și ca urmare a scăderii considerabile a fondului de locuințe aflat în patrimoniul municipalității, primarul Gheorghe Ciuhandu a transmis Ministerului Apărării Naționale o adresă prin care Primăria Timișoara își exprimă intenția de a prelua prin transfer fără plată de la Ministerul Apărării Naționale, spații aflate în municipiul Timișoara în administrarea MApN.
Locațiile solicitate se referă la spațiul și terenul aferent cazărmilor situate pe str. Oituz și respectiv Giroc.

Solicitarea a fost adresată inițial către comandamentul din Craiova care a declinat competența soluționării problemei către MApN.
Intenția municipalității este aceea de a pregăti aceste spații și terenuri în vederea amenajării de locuințe, spații cu altă destinație pentru instituțiile descentralizate ale statului, partide politice, asociații guvernamentale și nonguvernamentale.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423294