Refacerea zonelor verzi
In perioada ianuarie - aprilie 2004, la Primăria Timișoara s-au înregistrat numeroase solicitări din partea cetățenilor, asociațiilor de proprietari și instituțiilor de învățământ pentru sprijin în refacerea zonelor verzi distruse de pe aliniamentele stradale și din jurul imobilelor.

Ținând cont de aceste solicitări, Primăria a repartizat în această primăvară un număr de 7100 fire de gard viu din speciile Ligustrum și Hibiscus, 145 arbori, 80 de bucăți de trandafiri și 27 arbuști ornamentali ce s-au plantat de către solicitanți în 52 de zone.

Materialul dendro - floricol a fost asigurat prin S.C. Horticultura S.A., S.C. Bindalim S.R.L. și S.C. Drufec cons CF S.R.L. și s-a predat pe bază de procese verbale de predare-primire, valoarea materialului fiind de 370 milioane lei. Pentru reușita acestei acțiuni și având în vedere că în perioada următoare se vor înregistra temperaturi ridicate, solicităm pe această cale ca cei care au primit material dendro - floricol să-l întrețină prin lucrări de udat, plivit, prășit și tuns gard viu.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423353