Decizii ale Comisiei de Circulație
În ultima ședință, Comisia de Circulație a luat câteva decizii privind reglementarea circulației în oraș.

Astfel, solicitarea Asociației de proprietari de pe B-dul Constantin Brâncoveanu nr. 52A de a se monta borne în această zonă, a fost avizată favorabil, comisia  decizând că după repararea carosabilului, se va reglementa parcarea și staționarea pe această arteră prin executarea de marcaje pentru staționarea laterală și protejarea spațiului verde prin montarea de borne.

De asemenea, semaforizarea intersecției Circumvalațiunii – Zborului va fi introdusă în programul de semaforizare a intersecțiilor, urmând ca în acest sens să se întocmească un proiect de hotărâre de consiliu local.

Solicitarea Serviciul Transport Rețele Publice de scoatere a liniilor de cale ferată, de pe strada Antenelor, din dreptul magazinului Practiker, a primit aviz favorabil din partea Comisiei, deoarece este în concordanță cu strategia de dezvoltare a municipiului Timișoara, aprobată prin Comisia de Circulație.

Tot aviz favorabil a primit și solicitarea RATT de a înființa o stație suplimentară la linia de autobuz 26 pe b-dul Take Ionescu, intersecția cu str. A. Popovici, în alveola stațiilor de troleibuz 11 și 17, dar și solicitarea Rectoratului Universității Politehnica de montare de indicatoare „accesul interzis” cu excepția angajaților și a studenților Politehnicii, pe b-dul V. Pârvan, în fața Facultății de Electrotehnică.

Cererea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale privind realizarea unui proiect pentru permiterea întoarcerii autovehiculelor, în condițiile în care pe DN 6 Lugoj – Timișoara va fi montat un parapet metalic pe axa drumului, este în atenția Comisiei de Circulație.
Comisia de Circulație a acordat aviz favorabil și solicitării de amenajare de locuri de staționare pe Splaiul Tudor Vladimirescu.  

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662302