Alocația familială complementară
Centrul Comunitar de Asistență Socială anunță beneficiarii de alocație familială complementară și alocație de susținere pentru familia monoparentală care au copii școlari să prezinte până la data de 30 septembrie 2004 adeverințe de școală, astfel:

- copiii frecventează cursurile școlare;
- beneficiază sau nu de bursă școlare și cuantumul acesteia (după caz);
- repetă anul școlar și motivul repetării.

Adeverințele vor fi depuse la sediul Centrului Comunitar de Asistență Socială, pe b-dul Regele Carol nr. 10 (fostul Tinereții), zilnic între orele 8 – 12, marți și joi între orele 15 – 17.
Obligația de a prezenta dovada frecventării cursurilor școlare din 3 în 3 luni este prevăzută de articolul 29 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 105/2003 privind alocația familială complementară și alocația de susținere pentru familia monoparentală.

În cazul în care nu vor fi depuse adeverințele solicitate, alocațiile familiale complementare sau de susținere pentru familia monoparentală vor fi suspendate sau încetate, după caz.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662407