Lucrări la Cantina Socială
În urma controalelor efectuate la Cantina Sociale, aflată pe strada Vasile Alecsandri nr. 7, Primăria Municipiului Timișoara a executat unele lucrări de reparații la acest obiectiv. Astfel, au fost instalate tavane false din rigips în camera de recepție a alimentelor și în încăperea unde este spălătorul, s-au zugrăvit și vopsit pereții, s-au schimbat plăcile de gresie deteriorate și s-a deratizat. Valoarea acestor lucrări se ridică la 40 de milioane de lei. Primăria Timișoara a efectuat, în mod periodic, lucrări de igienizare la cantina socială, ultima desfășurându-se pe parcursul lunii iunie 2004.

În paralel, continuă lucrările la noua Cantină Socială, situată pe strada Telegrafului nr. 8 și care va fi deschisă până la sfârșitul acestui an. În momentul de față, construcția este finalizată în proporție de 70% în ceea ce privește structura de rezistență a clădirii. Fundația celor două corpuri de clădire, precum și zidăria de la parter sunt finalizate, turnându-se și placa de rezistență peste parter. Menționăm că lucrările se află în grafic.

Pentru amenajarea noii cantine, Primăria Municipiului Timișoara investește aproximativ 6 miliarde de lei, 3 miliarde provenind de la bugetul local, iar încă 3 miliarde în urma câștigării unui proiect cu finanțare Phare.

Cantina Socială de pe strada Vasile Alecsandri nr. 7 deservește 600 de beneficiari, care în urma controalelor de la finalul lunii august primesc doar hrană rece.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651900