Vizita în Olanda a psihologului de la Casa Faenza
Pentru o perioadă de 11 zile, psihologul Marinela Antal a realizat un schimb de experiență cu diferite instituții din Olanda.

In ianuarie 2004 “Casa Faenza” a devenit partener al Confidence-psychology and management consultancy în cadrul proiectului “Good Start!”. Proiectul are drept scop acordarea de training profesioniștilor români cu privire la intervenție timpurie. Din colaborarea dintre Confidence și Casa Faenza a rezultat vizita în Olanda.

Vizita a reprezentat un succes pentru “Casa Faenza”, atât în planul metodologic al activității de abilitare, cât și al relațiilor cu instituțiile de același profil din Olanda.
Organizațiile din Olanda și “Casa Faenza” speră ca aceste vizite să fie primul pas pentru o colaborare internațională în intervenția profesionistă în sindromul autist.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13863566