Înscrieri pentru noul Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice
De pe strada Telegrafului nr. 8Începând cu 1 iulie 2004, Serviciul Persoane Vârstnice, de pe Calea Lipovei nr. 44 a început preluarea dosarelor celor care doresc să se înscrie în noul Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice de pe strada Telegrafului nr. 8.

Noul Centru de Zi se adresează tuturor celor care îndeplinesc următoarele condiții: pensionari, cu domiciliul stabil în Timișoara și care aduc o adeverință de la medicul de familie care să ateste starea de sănătate, avizul epidemiologic și rezultatul examenului de plămâni.

Centrul de Zi de pe strada Telegrafului va fi deschis în toamna acestui an. Aici vor lucra un psiholog, un asistent medical și două persoane care se vor ocupa de activitățile în care sunt angrenate persoanele vârstnice.

La dispoziția Centrului de Zi va fi pus un microbuz care îi va prelua pe bătrâni de acasă, iar la sfârșitul programului îi va duce înapoi.
Cei de 30 de beneficiari vor fi implicați în activități de divertisment, citirea presei, vizionare de filme, lectură de cărți, dar și în activități practice (tricotaj, lucru manual ș.a.), de luni până vineri, între orele 7,30 și 13,30.

Dosarele sunt preluate de luni până vineri de la 8,00 la 12,00, informații suplimentare putându-se obține la telefon 490.286.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13849257