Serviciul de urgențe sociale
Primăria Timișoara susține financiar proiectul “Serviciul de urgențe sociale - Centrul de Zi pentru persoanele fără adăpost” al Fundației Timișoara 89. În acest sens, a fost alocată suma de 60.000.000 lei , din bugetul local, reprezentând cheltuielile de întreținere pentru ultimul trimestru al anului 2004.

Fundația „Timișoara 89” este prima organizație umanitară apărută în România postrevoluționară cu scopul de a sprijini persoanele vulnerabile aflate în criză.

Cel mai important program social al fundației, aflat în permanentă dezvoltare, este Serviciul de urgențe sociale pentru persoane fără adăpost (adulți și copii ai străzii,vagabonzi, cerșetori, muncitori zilieri itineranți, adolescenți proveniți din casele de copii, persoane care și-au pierdut locuința în urma evacuărilor), program desfășurat în parteneriat cu Primăria Timișoara (care acordă și în prezent 15 porții de hrană de la Cantina de ajutor social și asigură prezența a doi gardieni publici în zona Gării de Nord).

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771220