Abonamente gratuite pentru persoane cu handicap grav
S-a aprobat acordarea de abonamente gratuite pe mijloacele de transport în comun, în  Timișoara, pentru luna decembrie 2004, unui număr de 3491 persoane cu handicap accentuat, grav și asistenților personali ai acestora.

Gratuitatea transportului urban cu mijloace de transport în comun pentru aceste persoane se acordă pe baza unei anchete sociale realizate de către asistentul social din cadrul Serviciului Public pentru  Asistență Specială.

Plata acestor abonamente de transport urban pe luna decembrie  2004 se suportă din bugetul local și este în valoare estimativă de 1.047.300.000 lei. Costul unui abonamentului este de 300.000 lei.
Persoanelor cu handicap accentuat, grav și asistenților personali ai acestora cărora le expiră certificatul de încadrare în grad de handicap în cadrul lunii decembrie 2004 și care fac dovada obținerii unui nou certificat de încadrare în grad de handicap li se eliberează abonament de transport urban gratuit.
Aceștia trebuie să se prezinte la Serviciul Public pentru  Asistență Specială, str. Dorobanților. nr. 11.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656698