Anunțăm cu profund regret încetarea din viață a domnului Gollnick Hubertus, cetățean de onoare al municipiului Timișoara.
Domnul Hubertus Gollnick a venit în România în urmă cu 14 ani pentru a participa la reforma caselor de copii din țara noas­tră. A fost președintele de onoare și, totodată, sufletul Asociației „Hilfe für Kinder”.Hubertus Gollnick a avut ideea înființării Centrului de Tranzit pentru Minori „Sf. Nicolae” și a fost unul din principalii susținători financiari ai acestuia. A fost parte integrantă a „familiei” de la „Sf. Nicolae”, ofe­rind în permanență consiliere pentru activitatea de pionierat în domeniul asistenței sociale a copiilor străzii, ajutor material (haine, jucării, rechizite, echipament sportiv, didactic) și financiar pentru susținerea diferitelor activități și cercuri aplicative desfășurate în Centru (curs de tâmplărie, tabere de copii etc.).

An de an a făcut sute de donații în bani către diverse asociații de protecție a copiilor, dar și către familii nevoiașe.

În activitatea sa a fost ajutat de către soția sa, Mechthild Gol­lnick, care s-a implicat în proiectele so­ciale dedicate copiilor, alături de soțul său.

Dar dincolo de gene­ro­zi­tatea materială a domnului Gollnick, copiii și toți cei care l-au cunoscut vor simți lipsa căldurii sufletești, a dedicării și implicării cu care a dus la bun sfârșit orice proiect început.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13860054