Sărbătoare

În 7 decembrie a avut loc, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara o nouă ședință a Consiliului Seniorilor. Cu această ocazie, au fost sărbătorite și cele mai longevive persoane și cele mai longevive cupluri din orașul nostru. Aceasta a fost cea de a treia festivitate de anul acesta, după cele din 17 mai și 1 august. 

 

La festivitatea au fost sărbătoriți cei care au avut aniversări în perioada august - decembrie 2005: 28 de cupluri cu peste 50 de ani de căsnicie și 38 de persoane care au împlinit mai mult de 90 de ani. Cel mai longeviv cuplu sărbătorit are 63 de ani de căsnicie (Dumitru Constantin și Persida), iar cea mai în vârstă persoană a împlinit 100 de ani și se numește Sanda Elena și care nu a putut participa.

Municipalitatea a început din acest an, ca rezultat al colaborării cu orașul înfrățit Mulhouse să-i sărbătorească pe cei mai longevivi cetățeni ai orașului. Astfel că, în decursul acestui an au fost sărbătorite 82 de persoane cu peste 90 de ani și 46 de cupluri cu peste 50 de ani de căsnicie.

La Centrul de Zi pentru Perosoane Vârstnice sărbătorita lunii decembrie, căreia îi spunem „La mulți ani!” este Dorina Avrămuț (60 de ani).

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13848933