Persoane fără adăpost

Verificările efectuate de către Primăria Municipiului Timișoara, în colaborare cu Brigada Mobilă de Jandarmi, Secția 1 Poliție și alte instituții ale Statului pe raza municipiului Timișoara au condus la rezolvarea unora dintre problemele persoanelor fără adăpost găsite în diferite locații (poduri, canale, Piața Doina). 

Astfel, acestor persoane, după ce au fost identificate, li s-a asigurat cazarea pe timpul nopții la Centrul de pe Bv. C. Brâncoveanu și de asemenea, posibilități de a efectua activități retribuite, în așa fel încât să aibă șansa de a se integra din nou în societate.

Acțiunile de verificare au continuat și în perioada 20 februarie - 7 martie 2006, identificându-se, de data aceasta în zona Pădurii Verzi (Calea Ghirodei), mai multe persoane cu domiciliu în alte județe, a căror prezență a constituit un risc, având în vedere pericolul de incendiu, din cauza focului întreținut permanent (zi și noapte).

După identificare și amprentare, aceste persoane au fost conduse în județele în care își au domiciliul.

Vom verifica în continuare locațiile în care aceste persoane și-au făcut adăposturi improvizate, solicitând și sprijinul cetățenilor în vederea depistării acestor locații.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13661775