Un nou Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice

În data de  24 mai 2006, în prezența primarului Gheorghe Ciuhandu și a viceprimarului Adrian Orza a avut loc deschiderea Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice „Sfinții Constantin și Elena”, aflat pe strada Telegrafului nr. 8. 

Centrul are o capacitate de 30 de persoane, în prezent având 17 be­neficiari. Cei care vin aici bene­fi­ciază de asistență medicală, suport moral (consiliere psiho­lo­gi­că și juridică), informații din do­meniul geriatriei, au acces la in­formații vizionând programe TV sau citind presa, discuții de grup, sunt implicați în jocuri (șah, rummy, table etc.) și activități practice (lucru manual).

Programul zilnic al Centrului cu beneficiarii este de luni - vineri, de la 8,00 – 14,00.

Cei care doresc să se înscrie în acest centru de zi, trebuie să aibă domiciliul în Timișoara, să nu aibă boli contagioase sau psihice, să de­pună o cerere la sediul din stra­da Telegrafului nr. 8, telefon 286497.

Centrul de Zi pentru Persoane Vârst­nice "Sfinții Constantin și Elena" este al doilea centru de zi des­chis de municipalitate, după cel de pe Calea Lipovei nr. 44.

Dacă, Centrul de Zi pentru Per­soane Vârstnice de pe Calea Li­povei nr. 44  îi are ca ocrotitori pe Sfin­ții Arhangheli Mihail și Gavril, cel de strada Telegrafului, se află sub patrimoniul spiritual al Sfințiilor Constantin și Elena.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13661726