Ajutoare pentru Grădinița PP 4

În perioada 2001 - 2006, Grădinița PP 4 Timișoara a beneficiat de mai multe donații din partea Werner-von-Siemens-Gymnasium. Aceste donații s-au concretizat în: introducerea gazului metan și a încălzirii cu centrală proprie, înlocuirea ușilor și a geamurilor, schimbarea parchetului în două clase, schimbarea mobilierului în trei clase și a dulăpioarelor de pe coridor.

Toate aceste donații au avut ca scop îmbunătățirea condițiilor în care își desfășoară activitatea educatoarele și copiii și au dus la schimbarea imaginii grădiniței și o înnoire a bazei materiale. Ultima donație care a fost făcută în 2006 și care a constat în schimbarea parchetului în două clase, înlocuirea dulapurilor de pe coridoare și realizarea scaunelor într-o clasă s-a ridicat la suma de 6.185 euro.

Colectivul grădiniței, colectivul de părinți mulțumește Werner-von-Siemens-Gymnasium pentru ajutorul acordat și pentru pachetele date copiilor de Crăciun, în acești ani.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13770150