"Diversitatea e un dar"

Sub denumirea “Diversitatea e un dar”, Școala Generală nr.14  a coordonat o școală de vară multietnică pentru copii de etnii diferite din Fratelia, Ronaț și Colonia Ștrand.

În jur de 60 de copii au venit zilnic, de dimineața până seara pentru a participa împreună la activități creative, educative și cultural-sportive, variate și atractive, sub îndrumarea cadrelor didactice de la Școlile nr.14, 15, 7 și a unui grup de voluntari din Anglia și Canada. “Prin această școală de vară ne-am propus să atragem copiii romi spre școală laolaltă cu toți ceilalți copii și să creăm premisele unei școli moderne inclusive care să respecte diversitatea”, a declarat profesor Dana Liuba, directoarea școlii nr. 14.
Această acțiune este un exemplu de colaborare între instituții și organizațiile neguvernamentale: Asociația “Educația pentru Copii cu Necesități”, reprezentată de prof. Philip Miller și învățătoarea Ani Vânătu, Asociația Femeilor Țigănci “Pentru Copiii Noștri”, Fundația Creștină “For Help”.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13848859