Evenimente caritabile

În 7 martie, Asociația Casa Faenza - Centrul Comunitar pentru copii autiști, împreună cu Primăria Timișoara au organizat un eveniment social cultural.

Este vorba despre lansarea celei de-a treia cărți despre Timișoara a lui Vittorio Maggi, "Timișoara - Pictura din colecțiile muzeale” (în limba italiană) și de licitația de artă cu scop caritabil a lucrărilor pictorului Marius Mateaș, membru al FP al UAP.
Acest eveniment a fost organizat cu scopul de a sensibiliza comunitatea și de a contribui la dezvoltarea serviciilor specializate pentru copii autiști. Banii obținuți în urma licitației sunt folosiți pentru construirea și dotarea cu aparatură specializată a unui bazin terapeutic. Acesta va fi pus la dispoziția, nu doar a copiilor autiști, ci a tuturor copiilor cu dizabilități din Timișoara.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13661742