Aniversări la Centrul de Zi

Data de 14 februarie 2008 a adus multă bucurie în sufletele "bunicilor” Centrului de zi “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril”din Sever Bocu nr. 44 A și mai ales sărbătoriților Mohan Maria, Mițar Gheorghe, Lepădatu Verónica, Vlad Mircea, Cernescu Gorinca, Păscuți Dimitrie, Kovacs Rozalia și Morodan Ioan care și-au aniversat împreună, într-un cadru festiv zilele de naștere.

Partenerii au fost și ei invitați

Alături de vârstnici și personalul centrului au fost invitați o parte din cei 20 de parteneri ai serviciului, în dorința de a valoriza  aceste colaborări, urmând ca săptămâna viitoare în cadrul evenimentului de la Central de zi “Sfinții Constantin și Elena” să -i avem ca invitați  pe ceilalți parteneri. Le mulțumim pentru colaborare: Centrului de Îngrijire Caritas, Asociației Zoe, Palatului Copiilor, Scolii Generale nr. 11, Poliției de Proximitate de la secțiile 3,4 și 5, Mitropoliei Banatului,   Coordonatorului proiectului “Timișoara teritoriu responsabil pentru coeziunea socială și dezvoltare durabilă”.

Mulțumim și sponsorilor care au făcut posibilă desfașurarea acestui eveniment: Cofetăria Codrina, Cofetăria Ottima Pan,  Pepsi, Private Business Consulting, Fiore Import-Export, Farca Impex, Vimaris, Impero, Centrul Creștin Althea.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662327