Grădiniță ortodoxă în Piața Badea Cârțan

Vor fi acoperite nevoile educaționale ale familiilor din această zonă a orașului nostru. 

Municipalitatea susține acti­vi­tatea diferitelor culte legale, pre­cum și preocupările educaționale și so­ciale ale acestora.

Arhiepiscopia ortodoxă română Timișoara, reprezentată prin mitro­politul Ba­natului Nicolae și prin episcopul - vicar Paisie Lugojanu, a solicitat atribuirea în folosință gratuită a terenului în suprafață de 426,19 mp, situat în Timișoara, str. Badea Cârțan nr.6, din domeniul public al municipiului.

Scopul dării în folosință gra­tuită, pe o perioadă de 49 de ani, către Mitropolia Banatului, Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Timișoarei, de către Consiliul Local al Municipiului Timișoara este construirea unei grădinițe ortodoxe, destinată satisfacerii nevoilor educaționale ale familiilor din zonă.

Dez­mem­brarea terenului se va face prin grija Mitropoliei Ba­na­tului, Ar­hie­piscopiei Ortodoxe Române a Timișoarei.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662286