Copilul autist – ajutat sã se integreze în comunitate
Luni 15 septembrie, viceprimarul Adrian Orza a participat la masa rotundă cu tema „Familia copilului autist – retrospective și perspective. Copilul autist – șanse de integrare în comunitate și în învățământ”.  Întâlnirea va avea loc la sediul „Casa Faenza”, de pe Aleea Sănătății nr. 5, începând cu ora 11,00 și va marca finalizarea proiectului „Parteneri pentru Progres”.
Acest proiect se adresează părinților copiilor autiști și este finanțat de Uniunea Europeană, prin Phare Access 0008.

Întâlnirea se înscrie în seria activităților desfășurate de către „Casa Faenza” pentru promovarea drepturilor copilului cu tulburare din spectrul autist și formării unei rețele comunitare de sprijin pentru familia copilului autist.  
Casa Faenza este primul proiect social de implicare a comunității în rezolvarea problemelor sociale, fiind un centru – pilot pentru copiii cu sindrom autist, realizat în parteneriat de către Primăria Municipiului Timișoara și Primăria din Faenza, în anul 2001. Viceprimarul Adrian Orza este președintele acestui centru.
 

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13666314