Aniversarea trimestrială a vârstnicilor
Beneficiarii s-au bucurat de tortul aniversar și de programul de muzică populară, susținut pentru ei.

În data de 09.06.2010 la Centrul de zi “Sfinții Mihail și Gavril” din cadrul Serviciului pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice, Direcția de Asistență Socială Comunitară Ti­­­mișoara, a avut loc aniversarea trimestrială a “bunicilor”.
Beneficiarii s-au bucurat de tortul ani­versar și de programul de muzică populară susținut de Casa de Cultură Timișoara.
Grupul Vocal al Centrului de zi “Sf. Mihail și Gavril” i-a încântat pe beneficiari, dar și pe invitați cu cele trei melodii dedicate aniversaților născuți în lunile aprilie, mai și iunie.
La finalul evenimentului aniversații au primit cadouri, dar și un sincer “La mulți ani” din partea colegilor și invitaților.
La Centrul de zi “Sfinții Mihail și Gavril” din cadrul Serviciului pentru Protecția Socială a Persoanelor Vâr­stnice, Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara, sunt organizate periodic astfel de sărbătoriri, care aduc un strop de bucurie în inimile celor aniversați, cu atât mai mult cu cât mulți dintre cei care împlinesc o anumită vârstă sunt persoane singure și nu prea au cine să le ofere clipe speciale în momente deosebite din viața lor.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662382