Generația S
Prima caravană educațională de film pe teme de sănătate a poposit la Timișoara.
Peste 500 de tineri au participat la evenimentele care au avut loc la Colegiul Național de Artă “Ion Vidu” și la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș”.
Organizatorii și ONG-urile par­tenere (ARAS, Salvați Copiii, Aso­ciația Charity Gift și Asociația Nu­triție și Sănătate) au discutat liber cu aceștia despre importanța ado­ptării unui regim de viață sănătos, despre pericolul contaminării cu HIV/SIDA, despre tuberculoză și despre importanța voluntariatului în dezvoltarea personală.
Caravana a fost însoțită de voluntari, studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Tinerii au vizionat “Kung Fu Panda”, “Juno” și “Blood Lines”.
GenerațiaS, prima caravană edu­cațională de filme cu teme despre să­nătate, face parte dintr-un proiect pilot denumit Better Education Through Innovation.
Guerilla Verde, caravana educa­țională pe teme ecologice, este un alt proiect din cadrul BETI, care își propune să ajute la educația generației de mâine prin intermediul filmului, pre­zentat ca parte a tehnologiei digitale și ca metodă alternativă de educație.
Primăria Timișoara a fost partener în proiectul GenerațiaS.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651562