Dublu eveniment la Centrul de zi 'Sf. Mihail și Gavril'
Centrul de zi “Sf. Mihail și Gavril” a împlinit opt ani.
În data de 08.11.2010,  la Centrul de zi “Sfinții Mihail și Gavril”, din cadrul Serviciului pentru Protecția So­cială a Persoanelor Vârstnice, Direcția de Asistență Socială Comunitară Ti­mișoara, a avut loc aniversarea a 8 ani de la înființarea Centrului de zi “Sfinții Mihail și Gavril” și aniversarea tri­mestrială a bunicilor născuți în lunile octombrie, noiembrie și decembrie.
Evenimentul a început la ora 11.00 cu discursul oficialităților și a continuat cu programul artistic oferit de bene­ficiarii centrului.
D-na Săndulescu Teodora - “poeta centrului” a recitat poezia “Zi aniversară” iar d-nele Avrămuț Dorina și Marian Virginia și-au exprimat sentimentele și gândurile vis-a-vis de momentele frumoase petrecute în centrul de zi.
Grupul Vocal al Centrului “Sf. Mihail și Gavril” i-a încântat pe invitați cu trei melodii dedicate aniversaților. De asemenea, “bunicii” aniversați au primit cadouri dar și un sincer “La mulți ani” din partea colegilor și invitaților.Toți participații au servit din tortul aniversar și s-au bucurat de programul de muzică populară susținut de Cornel Brici și Ansamblul Timișul al Casei de Cultură Timișoara.
Mulțumim sponsorilor care au fost alături de serviciul nostru  în desfășurarea evenimentului: Restaurantul Casa cu Flori, Restaurantul Tinecz, S.C. Pepsi și Asociația Diaconia Pogorârea Duhului Sfânt și sperăm ca pe viitor să fie alături de noi, a declarat șefa Serviciu pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice, Maria Ciurcaș.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662331