Cel mai longeviv

A fost sărbătorit centenarul unui beneficiar al Centrului de zi “Sf. Arh. Mihail și Gavril”.
Serviciul pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice din cadrul Direcției de Asistență Socială Comunitară a organizat sărbătorirea zilei de naștere a celui mai longeviv vârstnic al Centrului de zi “Sf. Arh. Mihail și Gavril”, Gheorghe Chioran , care a împlinit 100 de ani. Festivitatea a avut loc în 9 mai, la sediul Serviciului, str. Sever Bocu, nr. 44A. Gheorghe Chioran este primul beneficiar al Serviciului pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice care a beneficiat de serviciile oferite de Biroul de Îngrijire la Domiciliu, în prezent fiind beneficiar al Centrului de zi “Sf. Arh. Mihail și Gavril”. Cei prezenți s-au bucurat de programul artistic oferit de Grădinița P. P. nr. 24 și de prezența îndrăgitei interprete de muzică populară  Maria Petchescu.
În 20 mai, la  Centrul de zi  “Sfinții Constantin și Elena” cu  sediul pe str.Telegrafului nr. 8 a avut loc un dublu eveniment: “5 Ani de la înființarea Centrului de zi “Sfinții Constantin și Elena” și aniversarea trimestrială a vârstnicilor născuți în aprilie, mai și iunie.
La eveniment au fost invitați sponsori, oficialități, colaboratori, beneficiari ai centrelor și ai Căminului pentru Persoane Vârstnice Timișoara, care s-au bucurat de programul artistic oferit de interpreta de muzică populară Maria Petchescu și elevii Școlii Generale Nr. 11.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662443