Ziua copilului la Centrul de Zi
Ziua Internațională a copilului a fost prilej de bucurie pentru beneficiarii Serviciului Centrul de zi pentru copiii cu dizabilități “Podul Lung” din cadrul Direcției de Asistență Socială Comunitară Timișoara.
Distracția copiilor a constat în parada măștilor de carnaval, jocurilor și dansurilor organizate împreună cu personalul centrului de zi.
La eveniment au participat viceprimarul Adrian Orza, conducerea Direcției de Asistență Socială Comunitară și directorul Simona Marmea al Hypermarketului Real 2 care a oferit copiilor din cadrul Serviciului Centrul de zi pentru copii cu dizabilități "Podul Lung", sub formă de sponsorizare, următoarele obiecte:  3 topogane, 1 balansoar, 4 umbrele de soare, 1 pavilion de soare, 5 mese și 20 scaune plastic, 2 fotolii gonflabile, dulciuri și jucării.
De asemenea copiii au mai fost vizitați în această zi de sărbătoare de către viceprimarul Sorin Grindeanu care împreună cu o delegație din partea unui partid politic a oferit trei calculatoare necesare desfășurării activităților cu copiii în cadrul centrului de zi.
La finalul petrecerii, copiilor li s-au oferit pachete cadou din partea Asociației pentru copii cu nevoi speciale "Sfântul Andrei".


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662132