Aniversări trimestriale la Centrele de zi pentru Persoane Vârstnice
Centrele de zi pentru Persoane Vârstnice "Sf. Arh. Mihail și Gavril” și "Sf. Constantin și Elena” din cadrul Direcției de Asistență Socială Comunitară, vor sărbători zilele de naștere ale beneficiarilor născuți în lunile iulie, august și septembrie.

În data de 23.09.2011 aniversarea va avea loc la sediul din Calea Sever Bocu nr. 44/A începând cu ora 11.00, iar în 26.09.2011 la sediul din str. Telegrafului nr. 8, evenimentul având loc la aceeași oră.

La evenimente vor fi invitați oficialități, sponsori, colaboratori ai Serviciului precum și beneficiari ai celorlalte Centre de zi pentru Persoane Vârstnice.

Beneficiarii împreună cu participanții se vor bucura de programe artistice oferite de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.
 
Șef Serviciu pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice
Maria Ciurcaș
 

 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13863453