Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

În data de 30.09.2011, începând cu ora 11,00,  la  Sala Adam Muller Guttenbrunn din Timișoara, str. Ghe. Lazăr, nr. 10-12, se va desfășura Spectacolul Aniversar organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Evenimentul este organizat de Serviciul pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice, din cadrul Direcției de Asistență Socială Comunitară Timișoara – Consiliul Local al Municipiului Timișoara.

Programul va fi susținut de beneficiarii Centrelor de zi ,,Sf. Mihail și Gavril” și ,,Sf. Constantin și Elena” care vor participa la eveniment cu momente de poezie și scenete, de membrii Asociației Seniorilor care vor prezenta dansuri moderne, de elevii Grădiniței nr. 24, de corul C.A.R.P. precum și de studenți ai Conservatorului din Timișoara.
La eveniment vor fi invitați sponsori, oficialități, colaboratori ai Serviciului precum și toate persoanele vârstnice din comunitate.
 
Șef Serviciu pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice
Maria Ciurcaș

 

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13848544