Fundația
Fundatia „Pentru Voi” invita cetatenii Timisoarei sa viziteze standul nostru de prezentare in cadrul targului ONG-Fest 2011, care se va desfasura in 8 si 9 octombrie, in Piata Unirii. Actiunea face parte din proiectul Economia sociala - o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeste in oameni!”.
 
„Pentru Voi” va oferi mai multe informatii despre activitatile proiectului mai sus mentionat, va prezenta activitatea Unitatii Protejate „Pentru Voi” si va oferi spre vanzare o larga paleta de produse realizate in cadrul acesteia de persoane cu dizabilitati intelectuale (cercei, margele, felicitari pentru diferite ocazii, traistute brodate, lumanari parfumate). Se va promova programul de voluntariat „Un Prieten pentru Tine” prin organizarea unui work-shop pe tema voluntariatului.
 
In plus, va organiza un concurs de cunostinte generale pe tema dizabilitatii, un concurs de umflat baloane, se va juca sah, se vor face picturi pe fata si caricaturi, se va organiza un atelier de creat cercei si felicitari cusute.
 
Si anul acesta grupul vocal-instrumental "Pentru Voi" a fost invitat la targ pentru a sustine pe scena de spectacole din Piata Unirii doua recitaluri, sambata si duminica intre orele 17.30-18.00. Grupul a inceput deja pregatirile pentru un program la care va astepam cu mare drag.
 
Grupul „Pentru Voi” a fost infiintat in anul 1997 sub coordonarea doamnei Rodica Atanasoae, educator specializat, acompaniamentul muzical fiind asigurat de domnul Vasile Lucan.
In ultimii ani acesta a fost invitat diferite spectacole si festivaluri internationale de muzica pentru persoane cu dizabilitati intelectuale: in anul 2007 au participat la „Eurovizionul persoanelor cu dizabilitati intelectuale” din Portugalia, unde au ocupat locul II, in anul 2008 si 2009 au participat la festivaluri similare in Ungaria la Pecs si Debrecen, iar in anul 2010 au participat la spectacolul ONGFest de la Bucuresti.
 
foto 1
foto 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 03.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13836001