Dublu eveniment la Centrul de zi
În data de 07.11.2011,  ora 11.00  la  Centrul de zi  “Sfinții Mihail și Gavril” cu  sediul în Timișoara, str. Sever Bocu nr. 44A, din cadrul Serviciului pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice, Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara, va avea loc dublul eveniment: ,,9 Ani de la Înființarea Centrului de zi “Sfinții Arh. Mihail și Gavril” și Aniversarea Trimestrială a bunicilor născuți în lunile octombrie, noiembrie și decembrie.

La eveniment sunt invitați sponsori, oficialități, colaboratori ai Serviciului, beneficiari ai Centrelor de zi Alzheimer, „Sfinții Constantin și Elena” precum și ai Căminului pentru Persoane Vârstnice.

Beneficiarii împreună cu participanții se vor bucura de programul artistic oferit de: Grupul Vocal ,,Flores”, formatia Pusta Banatului si momente de scenetă, poezie cu beneficiarii Centrului ,,Sf .Arh.Mihail si Gavril.”
 
Șef Serviciu pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice
Maria Ciurcaș
 
 
 
 

 
 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13666839