Carnavalul tinerilor angajati
Fundatia „Pentru Voi” va organiza joi, 3 noiembrie de la ora 15.00, a doua editie a „Carnavalului tinerilor angajati”, pentru beneficairii ei, persoane cu dizabilitati intelectuale, implicati in activitati de economie sociala. Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului Economia sociala - o sansa pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeste in oameni!”.
 
Carnavalul este o activitate de formare de abilitati sociale necesara adultilor cu dizabilitati intelectuale si o modalitate de promovare a incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilitati intelectuale. Evenimentul se va desfasura in acelasi timp la Centrul de zi „Ládislau Tacsi” si la Centrul de zi „Impreuna” si va implica aproximativ 130 de persoane cu dizabilitati intelectuale.
 
Tinerii vor fi implicati in amenajarea salii, in pregatirea programului artistic, a costumelor si a surprizelor evenimentului. Se vor organiza concursuri, jocuri si momente artistice sustinute de Grupul „Pentru Voi”. Se va organiza parada costumelor, iar cel mai frumos costum va fi premiat.
 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13666939