Dublă aniversare la Centrul de zi
În data de 07.11.2011,  la  Centrul de zi  “Sfinții Mihail și Gavril”, din cadrul Serviciului pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice, Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara, a avut loc aniversarea a  9 ani de la înființarea Centrului de zi “Sfinții Mihail și Gavril” și aniversarea trimestrială a bunicilor născuți în lunile octombrie, noiembrie și decembrie.

La eveniment au participat  beneficiarii Centrului de zi „Sf. Constantin și Elena”, Centrului de zi ,,Alzheimer”, ai Căminului de Pensionari Timișoara, oficialități și parteneri.
Pentru eveniment beneficiarii Centrului de zi „Sf. Mihail și Gavril” au pregătit  sceneta „Să cunoaștem centrul de zi”,  momente de poezie și cadouri simbolice pentru invitați.

De asemenea, participanții și beneficiarii s-au bucurat de programe artistice susținute de către Grupul vocal de copii “Flores” și Formația de muzică populară “Pusta Banatului”.

Într-un cadru festiv ,,bunicii” aniversați au primit cadouri și un sincer ,, La mulți ani”.
Mulțumim sponsorilor care au fost alături de serviciul nostru  în desfășurarea evenimentului: Cofetaria Trandafirul,  S.C. Pepsi  și sperăm ca pe viitor să fie alături de noi.

Șef Serviciu pentru Protecția Socială a Persoanelor Vârstnice
Maria Ciurcaș


foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13667133