Sãrbãtori fericite pentru toatã lumea!
Sarabatori fericite pentru toata lumeaªi persoanele vârstnice aflate în evidența Primăriei Timișoara vor avea parte de momente plăcute cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, bătrânii de la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, după ce au fost colindați de copii de la diferite școli timișorene, vor avea ocazia să își petreacă noaptea de Revelion, împreună, la Centru. De asemenea, vor primi diverse cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pe tot parcursul lunii decembrie, aceștia au confecționat felicitări și aranjamente de Crăciun.

Persoanele aflate în programul de îngrijire la domiciliu, circa 50 de persoane, precum și cazurile sociale aflate în evidența Primăriei Timișoara au primit cadouri constând în produse alimentare.
ªapte ani de Centru de Tranzit .

Nu cu mult timp în urmă, stăteau pe stradă, dormeau în canale și cerșeau în intersecții. De cele mai multe ori, atrăgeau disprețul și repulsia noastră, a trecătorilor.

Acum lucrurile s-au schimbat: merg la școală, au o „casă”, învață poezii, cântă cântece în limbi străine, unii joacă șah, toți dansează dansuri populare… Într-un cuvânt: au o copilărie normală.
Aceștia sunt cei 25 de copii de la Centrul de Tranzit pentru Minori „Sf. Nicolae”. Pe 5 decembrie, Centrul a împlinit 7 ani de existență. Cu această ocazie copiii au pregătit o scenetă originală în care îmbină într-un mod tragi – comic, povestea celor șapte ani de funcționare al Centrului cu povestea lor.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13397381